U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.
Contactgegevens

Hoe goed kan jij communiceren? Doe mee aan de studie Communicatie in Context en speel samen met iemand anders een communicatiespel, terwijl jullie hersenactiviteit gelijktijdig wordt gemeten met EEG. Daarnaast speel je een codewoordspel als FBI agent. 

Wij zijn op zoek naar mensen die geen autisme en sociale angst hebben (tussen de 25 en 40 jaar oud). Deelnemers mogen geen antidepressiva of antipsychotica gebruiken, geen dyslexie, claustrofobie of metalen in het lichaam hebben.

Het onderzoek vindt plaats in het Donders Instituut (Universiteit van Nijmegen) en duurt ongeveer 5 uur. Je krijgt reiskostenvergoeding, 60 euro en je eigen hersenscan op 3D.

Meer informatie ontvangen of aanmelden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter. De onderzoekers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het onderzoek te bespreken.

Belangrijk: met het invullen van dit contactformulier geef je niet automatisch toestemming voor deelname, alleen om aanvullende informatie over het onderzoek te ontvangen.

(Deze vraag is verplicht)
Ik ontvang graag aanvullende informatie over het onderzoek Communicatie in Context
(Deze vraag is verplicht)
Voornaam:
(Deze vraag is verplicht)
Achternaam:
(Deze vraag is verplicht)
E-mail adres:
(Deze vraag is verplicht)
Telefoonnummer: