U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Subtypes van apathie bij het syndroom van Korsakov - verzorgende

Veel mensen met het syndroom van Korsakov zijn apathisch. Ze tonen bijvoorbeeld minder emoties, nemen minder iniatiatief in contacten met andere mensen of nemen weinig initiatief in het ondernemen van activiteiten. Er zijn meerdere subtypes van apathie, zoals gedragsmatige apathie, sociale apathie of emotionele apathie. In dit onderzoek willen we kijken welke suptypes het meeste voorkomen bij mensen met het syndroom van Korsakov. 

Fijn dat je meedoet aan het onderzoek naar apathie bij mensen met het syndroom van Korsakov. Met dit onderzoek willen wij de subtypes van apathie in kaart brengen bij mensen met het syndroom van Korsakov. Deze kennis kan bijdragen aan het beter begrijpen en behandelen van apathie bij mensen met Korsakov. 

Omdat jij de desbetreffende cliënt goed kent, willen wij jou vragen naar de eventuele aanwezigheid van apathie bij hem/haar. Hierna volgen twee lijsten over apathie. We sluiten af met enkele corona-gerelateerde vragen. We verwachten dat je binnen een half uur klaar bent met alle vragen. We danken je alvast hartelijk voor je deelname.  Om te starten klik op 'volgende' 

Er zijn 42 vragen in deze enquête.