U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vragenlijst

Lees alstublieft goed door voordat u begint:

Het invullen van deze vragenlijst is niet verplicht. U kunt op ieder moment stoppen met de vragenlijst zonder dat u hiervoor een reden hoeft te geven en zonder dat dit consequenties heeft.

Bij het lezen van iedere onderstaande beschrijving over het gedrag van uw kind kunt u aangeven hoe vaak uw kind dit gedrag vertoond heeft in de afgelopen week (de laatste 7 dagen) door de bijbehorende cirkel aan te klikken (deze wordt dan zwart). Bij alle vragen over het gedrag van uw kind kunt u kiezen uit de volgende opties:

Nooit

Bijna nooit

Minder dan de helft van de tijd

Ongeveer de helft van de tijd

Meer dan de helft van de tijd

Bijna altijd

Altijd

Niet van toepassing

De "Niet van toepassing" kolom kunt u gebruiken wanneer u uw kind de afgelopen week niet in de beschreven situatie gezien hebt. Bijvoorbeeld, wanneer de situatie beschreven wordt dat uw kind moest wachten voor voeding of drinken en het is in de laatste week nooit voorgekomen dat uw kind moest wachten, klik dan op de cirkel bij de "Niet van toepassing" kolom. "Niet van toepassing" is iets anders dan "Nooit". "Nooit" kunt u gebruiken wanneer u uw kind wel in de beschreven situatie gezien hebt, maar wanneer uw kind het beschreven gedrag niet heeft laten zien in de afgelopen week. Bijvoorbeeld, wanneer uw kind minstens 1 keer op eten moest wachten maar nooit huilde tijdens het wachten, klik dan op de cirkel van de "Nooit" kolom.     

De vragenlijst bestaat uit 93 korte vragen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten.  

Let u er goed op dat u bij elke vraag een kolom aanklikt.

Bij voorbaat vriendelijk bedankt voor uw medewerking.