Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Aanmeldformulier FLAIR onderzoek


Bedankt voor uw interesse in de FLAIR studie!

In de FLAIR studie wordt onderzocht wat de effecten zijn van een lichte ontsteking op de hersenen en gedrag. Om na te gaan of u in aanmerking komt voor deelname aan de FLAIR studie, stellen we u een aantal vragen. Deze vragen kunt u vergelijken met een checklist. 
De antwoorden die u geeft op deze vragen worden niet opgeslagen en deze gegevens worden ook niet gebruikt in het onderzoek.

 

Waarom moet ik eerst een aantal vragen invullen?

Voor een onderzoek is het belangrijk dat de proefpersonen voldoen aan bepaalde voorwaarden. In het geval van de FLAIR studie, zoeken wij specifiek vrouwen tussen de 18-59 jaar met een BMI van 30 of hoger.
Ook wordt er voor dit onderzoek een MRI-scan van uw hersenen en buik gemaakt. U moet ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om op een goede en veilige manier een MRI-scan uit te kunnen laten voeren.

Wanneer u aan alle voorwaarden voldoet in dit formulier, krijgt u vanzelf een mogelijkheid om het contactformulier te openen waarmee u de aanmelding voor deelname aan dit onderzoek kunt bevestigen. 

Eerst nog wat meer over deze studie lezen? Kijk hier.

Liever direct aanmelden via de mail? Dat kan ook! Mail dan naar flairstudie@donders.ru.nl.

 

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.